Recenzie ,,Absolut strălucitoare” de Cinzia Felicetti

Titlu: Absolut Strălucitoare
Autor: Cinzia Felicetti
An apariție : 2008
Editura: Corint
Nr. Pagini: 288
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 27.08.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA ABSOLUT STRĂLUCITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  Absolut strălucitoare! Acesta este titlul uneia dintre cărțile ce nu trebuie să îți lipsească din bibliotecă! Este ca o biblie de buzunar, dacă vrei, în ceea ce privește arta de a te îmbrăca!

 Această carte cu o copertă foarte simpatică îi aparține autoarei Cinzia Felicetti și reprezintă o frumoasă lecție de stil, prin predarea elementelor de bază ce nu trebuie să îi lipsească niciunei femei din garderobă!

 Astfel, lecția începe cu rochia neagră, apoi se continuă cu cămașa albă, puloverul din cașmir, perlele, tricoul, rujul, geanta, trenciul…

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cinzia Felicetti.

   Fiecare dintre ele are o poveste fascinantă, într-atât de extraordinară, încât, scriind despre ele, capitol de capitol, am sfârșit prin a mi le cumpăra pe toate (iar acum sunt elegantă, dar și ajunsă în sapă de lemn). De-a lungul călătoriei mele fascinante, am învățat, de asemenea, că a te îmbrăca bine e la fel cu a te săruta: foarte plăcut, dar e nevoie de puțin exercițiu înainte de a obține rezultate deosebite. Însă, odată ce ai învățat cum se face, nu mai uiți niciodată.

 Dulapul tău e plin ochi cu lucruri cumpărate pentru că toate revistele de modă le promovau masiv într-un timp determinat, nu? Ai dat imediat fuga la magazin, ai luat piesele vestimentare, mai mai să nu poți căra plasele, iar apoi te-ai trezit că doar îți ocupă loc dar nu știi să le integrezi în anumite ținute sau, mai rău, nu îți vin cum trebuie? Oups! Sunt sigură că dacă ai avea o bază, acest lucru nu s-ar mai întâmpla! De ce să nu apelezi la cartea Cinziei?

   Iar tocul cui este fără îndoială, în lumea nesfârșită a încălțămintei, un amestec fetiș de sex-appeal și feminitate, cu aspecte secundare ușor macabre, care se leagă la nivel etimologic de un pumnal ascuțit cu secțiune pătrată sau triunghiulară, la modă în timpul Renașterii, predecesorul modernului briceag cu arc.

  Așadar, ca să o citez pe autoare, stilul e asemenea diamantelor: etern. Doar că el costă mult mai puțin.

🔥 CARTEA ABSOLUT STRĂLUCITOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.