Recenzie ” Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell

Titlu: Cele 15 Legi Supreme Ale Dezvoltării Personale
Autor: Jon C. Maxwell
An apariție : 2013
Editura: Amaltea
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristian Cărpenaru
Publicată la 20.06.2018
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Unul dintre cei mai buni oratori în leadership, americanul John C. Maxwell, pastor și conducător al mai multor grupuri și organizații de coaching în domeniul dezvoltării personale, încearcă să ne expună strategia devenirii, a beneficei ascensiuni, atât pe linie profesională dar și pe cea senzorială a împlinirii de sine.

Ghidându-se după schema ” pregătire+ acțiune + oportunitate + acțiune = noroc” ne asigură cu o sinceritate debordantă că ” o greșeală este un mod de a face lucrurile”, dar și că ” este o diferență între a îți propune și a trece la fapte”, recunoscând că mai mereu el s-a ghidat după dictonul ” fă-o acum!”, pe care îl consideră a fi cel mai bun imbold din Univers.

Maxwell împarte oamenii în trei categorii: oameni care nu știu ce le-ar place să facă (confuzie), oameni care știu ce le-ar plăcea să facă, dar nu fac acest lucru ( frustrare) și oameni care știu ce le-ar place să facă și chiar fac ( împlinire), la fel cum, axându-și principiile leadership-ului pe axa înzestrare-atitudine-leadership, Maxwell ne vorbește cu onestitate despre conștientizare, atitudine, responsabilitate și atracție.

Îndemnând ca în numele unei individualități pure, lipsite de egoism, să nu ne comparăm cu alții, autorul ne sfătuiește să ne bazăm îndeosebi pe experiență, dar nu pe orice fel, ci pe o experiență evaluată, bine cântărită în locurile de liniște în care este indicat să reflectăm, acolo unde este indicat să ne dezvoltăm o disciplină a gândirii.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jon C. Maxwell.

În mod indubitabil dezvoltarea apare într-un mediu corespunzător, odată cu necesitatea planurilor de viață, a strategiilor și a sistemelor de valori, acolo unde onestitatea este primordială, atât onestitatea față de ceilalți, dar și față de tine.

Lectură plăcută!

🔥 CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.