🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Întoarcerea” este primul volum din seria “Am murit, din fericire“. Theo Anghel a creat un volum care te va ține în priză și după finalizarea lecturii. Nu doar că vei intra în mintea și sufletul autoarei, ci vei rămâne alături de personaje, luptând și gândind asemenea lor.

Spre deosebire de alte protagoniste întâlnite, Oriana este acea fată stăpână pe sine, încrezătoare și puternică. Nu se lasă înfrântă atunci când lumea i se dezbină, ci întâmpină cu fruntea sus fiecare obstacol.
Tânăra adolescentă devine recuperator de suflete.

In ciuda faptului că Oriana își primește cu îndârjire noua sa viață, amintirile despre vechea familie rămân constant în mintea acesteia.
Ama este îngerul tăcut, dornic să ajute și să o îndrepte pe Oriana pe drumul cel bun. Se implică doar în momente extreme și preferă să-i acorde încredere protagonistei.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Theo Anghel .

Abel este îngerul întunecat care stă în slubja diavolului. Dacă m-aș fi așteptat ca Abel să îi pună bețe în roate protagonistei, pe parcurs am văzut nu doar bunătate în gesturile sale, ci și amuzament și devotament. Toate acestea se îmbină perfect, conturând firea rebelă a personajului.
Totul ia o întorsătură neașteptată în momentul în care apare Marc, un recuperator decăzut. O fire superioară, hotărâtă și plină de umor, Marc își îndreaptă atenția spre Oriana.

„Întoarcerea” este un volum în care acțiunea este alertă și se îmbină perfect cu personajele bine conturate. Personal, acest volum mi-a ridicat numeroase semne de întrebare pe care le voi lămuri în următoarele volume. Trăind din plin acțiunea, am ajuns să mă întreb dacă și noi, ca oameni, avem o Ama si un Abel care să ne îndrume zi de zi.
Recomand cu drag acest volum tuturor persoanelor care îndrăgesc genul fantasy.
Nu veți fi dezamăgiți!

🔥 CARTEA ÎNTOARCEREA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Întoarcerea
Autor: Theo Anghel
An apariție : 2016
Editura: Quantum
Nr. Pagini: 295
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 17.12.2018
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 443 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra