Recenzie ”Prințesa de hârtie” de Erin Watt

Titlu: Prințesa De Hârtie
Autor: Erin Watt
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 392
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 10.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Prințesa de hârtie” de Erin Watt a fost una din puținele cărți citite anul acesta care a reușit să mă captiveze in totalitate. Am fost introdusă în tumultoasa lume a familiei Royal și am descoperit viața unor adolescenți bogați, le-am aflat secretele, temerile si gândurile, dar nu au fost suficiente, căci urmatoarele două volume sunt sigură ca-mi pregătesc o acțiune care se ridică cel puțin la nivelul primului volum.

Ella Harper este diferită față de alte personaje întâlnite. Optimistă, luptătoate și încrezătoare în forțele proprii își ia inima în dinți și învață repede ce înseamnă supraviețuirea și singurătatea. Cu un trecut destul de zbuciumat, tânăra adolescentă a recurs la numeroase slujbe pentru a-și întreține mama bolnavă și a reuși să-și asigure strictul necesar. Bărfele, rautățile și jignirile pe care le primea constant nu au dezarmat-o, dând dovadă de o abilitate nemaiîntâlnită de a lupta pentru a-și caștiga existența.

Viața ei și așa mult prea încărcată ia o întorsătură neașteptată când Callum Royal apare și îi schimbă cu totul direcția în care ea se indreaptă. Ajunsă în fața celor cinci adolescenți care nu sunt încântați de venirea ei, Ella trebuie să le țină piept tuturor și să își caute portița de evadare din lumea în care a intrat.

Reed Royal este protagonistul dur, rece, masiv care face legea nu doar printre frații săi, dar și prin rândurile elevilor de la școală, aflați sub influența sa. Inițial, are o părerea mult prea proastă despre adolescenta care a sosit în casa lor. Întețește bârfele, o batjocorește și o lasă pradă celorlalte fete care îi fac viața amară.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Erin Watt.

Ajunge să se îndrăgostească de ea și au loc lupte în sufletul său, lupte pe care acesta nu știe să le gestioneze, lăsându-se în voia instinctelor și dorințelor. Deși nu își dorește o relație stabilă, Reed nu poate sta departe de Ella, fapt pentru care mii de gânduri îi acaparează rațiunea, neștiind ce să aleagă.

Aparențele le pot stabiliza relația sau o va lăsa să ardă pe rug? Poate Ella să rupă blestemul familiei Royal?

Rămâne de văzut!

🔥 CARTEA PRINȚESA DE HÂRTIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.