Rezumat Aromanii in colimatorul Departamentului Politici - Nicolas Trifon

    "Marți 5 iulie [2016] am aflat că Dan Stoenescu, ministrul delegat pentru Relația cu românii de pretutindeni, făcea parte dintre cei patru miniștrii pe care ați decis să-i înlocuiți din cauza gafelor sau a lipsei lor de implicare.
Citește tot rezumatul cărții Aromanii in colimatorul Departamentului Politici...  El  nu a reușit să realizeze o campanie de informare a românilor din străinătate cu privire la votul prin corespondență, se preciza în comunicatul oficial.      Preocupat peste măsură de romanizarea aromânilor din Balcani, Dan Stoenescu nu a mai avut timp să se ocupe de sutele de mii de români care lucrează în Italia, Spania, Franța sau Anglia, ne-am zis pe moment. Satisfacției inițiale procurate de demiterea acestuia, i-a urmat însă o constatare mai realistă : ministrul se schimbă, ministerul rămâne…" (Nicolas Trifon)      Cuprins    • Aromânii în colimatorul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni: scrisoare deschisă adresată premierului Dacian Ciolos      Un act de cenzură politică      „Încă de la înființarea României ca stat modern "     De la „milet ulah” la țară-mamă     „Campania etnopolitică de alienare a identității aromânești față de romanitate"      Gustav Weigand, savantul de la Lipsca, care deranjează      Comuniunea națională versus dezbinarea politică     Deschizătoare de drumuri odinioară pentru aromâni, România va deveni ea groparul lor?     Costică Canacheu: Interpelare adresată domnului Dacian Ciolos, prim-ministru al Guvernului României (Facsimile)     Dan Stoenescu: Răspuns la interpelarea formulată de către domnul deputat Costică Canacheu (Facsimile)   • Presa aromânească din diaspora în anii '80 „Fără armânească” și „Zborlu a nostru”     Continuitate și ruptura între perioada interbelică și cea comunistă     Aromânii: din diaspora în diaspora     Publicul publicațiilor diasporei aromâne din anii '80     De la „Fără armânească” la „Tra armânamea”     „Zborlu a nostru”     Concluzie     Epilog     Coperți și pagini extrase din presa aromânească (Facsimile) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aromanii in colimatorul Departamentului Politici?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aromanii in colimatorul Departamentului Politici și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AROMANII IN COLIMATORUL DEPARTAMENTULUI POLITICI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE