Rezumat Cantecul marii - Oleg Serebrian

Această carte a lui Oleg Serebrian atinge profund. E un roman dictat de urgențe: dureros, dar, în același timp, luminos, împărțit între o proză poetică și transparenta unui eseu. De pe poziția unei ambiguități inteligente, el abordează istoria care lipsește și despre care trebuie spuse atâtea, istoria Europei Centrale, cu frontierele ei rănite și privirea încă rătăcită într-un orizont necunoscut.
Citește tot rezumatul cărții Cantecul marii... E un roman viu, cu dialoguri profunde, deși adesea situate parcă dincolo de speranță. Cartea ne oferă o lectură generoasă, produs al unui istoric sensibil, dar și al unui poet îndrăgostit de rădăcinile multiculturalității mitteleuropene, care se hrănesc din solul unei memorii încă vii, dar și din niște vise, care ne ating și ne reasigură timid că suntem datori să clădim un viitor continuu. (Marco Luccheși, critic literar, membru al Academiei Braziliene de Litere) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cantecul marii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cantecul marii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CANTECUL MARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE