Rezumat Trandafirul noptii - Lucinda Riley

În perioada de înflorire a Indiei Britanice, Anahita, o față de unsprezece ani dintr-o familie nobilă, dar săraca, leagă o prietenie de-o viață cu încăpățânată prințesă Indiră, fiica privilegiată a unui maharajah indian.
Citește tot rezumatul cărții Trandafirul noptii... Ca însoțitoare oficială a prințesei, Anahita își urmează prietena în Anglia chiar înainte de izbucnirea Primului Război Mondial. Acolo îl întâlnește pe Donald Astbury, tânărul moștenitor al magnificului conac Astbury, și pe intriganta sa mamă. Optzeci de ani mai târziu, Rebecca Bradley, o tânără vedetă de film americană, are lumea la picioare. Dar când relația ei turbulentă cu iubitul său la fel de faimos ia o turnură neașteptată, ea e ușurată ca ultimul său rol o va purta într-un sat englez îndepărtat. La scurt timp după începerea filmărilor la conacul Astbury, Ari Malik, strănepotul Anahitei, sosește pe neașteptate. Iar secretele pe care el și Rebecca le descoperă încep să dezlege misterele întunecate care bântuie dinastia Astbury...   O poveste extraordinară, complexă și profundă, plină de personaje fascinante, ale căror secrete sunt dezvăluite treptat, până la final. Saga a patru generații, această istorie a unei iubiri pierdute și regăsite își poartă cititorii din palatele strălucitoare ale marilor maharajahi ai Indiei până pe vastele domenii ale Angliei. (Booklist)   O povestitoare absolut fantastică... Un regal literar. (Katherine Webb) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trandafirul noptii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trandafirul noptii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TRANDAFIRUL NOPTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE