Rezumat Regasirea unui suflet pierdut - Marius Mocanu

Regăsirea unui suflet pierdut este a doua carte de dezvoltare personală a lui Marius Mocanu. Iată cum prezintă el această lucrare: Cartea are trei părți distincte: prima parte conține o autobiografie, lecții de marketing și sfaturi pentru a fi motivat 100% ca să începi o afacere.
Citește tot rezumatul cărții Regasirea unui suflet pierdut... rmătoarele două părți conțin indicații pentru dezvoltare personală și o mai bună exprimare în relațiile cu ceilalți. Astfel, veți învăța cum să vă faceți viața mai ușoară din toate punctele de vedere: în relația cu voi înșivă, în relațiile cu partenerul de viață, în conduită în familie și, nu în ultimul rând, în reușita voastră ca individ unic pe acest Pământ. Viața noastră este plină de momente frumoase, dar și de clipe grele. Unele persoane încep să consume droguri și alcool din cauza anturajului, care are o influență negativă asupra lor. Aceștia văd că din ce în ce mai mulți oameni folosesc aceste substanțe nocive și sunt tentați să încerce și ei. Dar nu se gândesc la riscuri și cred că nu vor păți nimic dacă încearcă doar o dată. La început, aceste substanțe îți produc bucurii false și apoi îți dorești să le consumi tot timpul. Mai târziu, începe chinul. Unii și-au dat seama că nu merită să piardă totul pentru droguri sau alcool. Aceștia au fost bolnavi, s-au vindecat și au scăpat de dependență. Deși nu mai consuma, viața lor nu va fi niciodată la fel. Prietenii, familia și ceilalți îi vor privi diferit, îi vor critica și nu vor mai avea încredere în ei. Acestor persoane ar trebui să li se acorde o a doua șansă, nu să fie tratați diferit sau respinși. Orice persoană poate să își dea seama că a greșit și să se schimbe, dar pentru asta are nevoie de ajutorul și de încurajarea celor din jur. Chiar dacă îți dorești cu adevărat să renunți la aceste substanțe nocive, nu o poți face fără susținerea celorlalți. De aceea, puțini sunt cei care reușesc să scape de dependență și să se întoarcă la viața pe care o aveau înainte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Regasirea unui suflet pierdut?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Regasirea unui suflet pierdut și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ