Rezumat Balanta puterii - Monica Ramirez

Balanța puterii. Trăiește în umbre. Nu exiști. Ești doar o fantomă este al III-lea volum din seria Alină Marinescu   Ultimii șapte ani au învățat-o să se resemneze în fața realității.
Citește tot rezumatul cărții Balanta puterii... A acceptat în cele din urmă că viața în cadrul Organizației Elite nu se măsoară în bine și rău, ci în rata de supraviețuire. Nu se știe câți asasini controlează Elite, dar ea este diferită. Cu toții sunt instruiți în arta de a ucide, dar ea a fost antrenată pentru mai mult. În urmă cu șapte ani, era încă Alină Marinescu, nefiind obligată să-și asume o nouă identitate în fiecare lună. Pe atunci Alex Therein era încă în viață... mentorul ei, prietenul ei, iubitul ei, fundația întregii ei distrugeri. Povestea lor de dragoste a fost singurul lucru de care au avut vreodată parte, dar iubirea nu poate supraviețui în lumea lor opresivă. Violența, intriga, iubire și ura, atracție și respingere într-o lume întunecată și complicată, Elite reprezintă opusul societății ideale. În această lume atât de secretă încât devine fantomatică, agenții operativi devin la fel de fantomatici. Odată intrați în joc, nu se mai pot retrage, nu pot pleca acasă la terminarea programului de lucru. Elite le acaparează viețile complet, invadându-le simțurile, intimitatea, de cele mai multe ori chiar gândurile.   Seducător și puternic, enigmatic și romantic, un roman irezistibil. - Palm Springs Time Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Balanta puterii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Balanta puterii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BALANTA PUTERII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE