Rezumat Identitati secrete - Monica Ramirez

Identitați secrete. Când te afunzi în întuneric, nu mai există cale de întoarcere este al II-lea volum din seria Alină Marinescu   Alina preferă cafeaua cu mult lapte, muzica și lumânări când este acasă și un Glock de 9 mm când este in misiune pe teren.
Citește tot rezumatul cărții Identitati secrete... Alex iubește plimbările lungi și poate lichida un om în mai puțin de cinci secunde. Alex este prietenul Alinei, iubitul și mentorul ei, câteodată chiar soțul ei. Dar mariajul lor nu este nimic altceva decât o acoperire convenabilă pentru misiunile în care sunt trimiși. Normalitatea este foarte greu de atins într-o existență fantomatică, mai ales atunci când lucrezi pentru Elite, o organizație ultra-secretă care nu există, condusă de oameni care nu există. Elite există dincolo de invizibil, fără a fi constrânsă de lege, fără a aparține niciunui serviciu de informații. Cartierul General Elite este o oază subterană unde întunericul este la el acasă, un buncăr post-modern ale cărui surse de lumină sunt mai mult ecranele monitoarelor.  Noii recruți sunt remodelați și reprogramați  într-o nouă identitate cu un trecut fals.   Drama interioară a personajelor continuă să te bântuie mult timp după ce ai terminat de citit acest roman magnific. - Spy Magazine Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Identitati secrete?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Identitati secrete și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDENTITATI SECRETE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE