Rezumat Asasin la feminin - Monica Ramirez

Asasin la feminin. O iubire imposibilă, interzisă, din altă lume este primul volum din seria Alină Marinescu Alina Marinescu este o rebelă. A fost o rebelă înainte de recrutarea ei ca agent operativ, rămâne o rebelă și după.
Citește tot rezumatul cărții Asasin la feminin... Acum însă, moartea face parte din viața ei de zi cu zi. Secțiunea Operațiuni Speciale o recrutează împotriva voinței ei și Alex Therein, bărbatul pe care crede că-l iubește, o transformă într-un asasin de elită. Dragostea este o noțiune abstractă pentru Alex, un bărbat cu un trecut întunecat și o expresie impenetrabilă, eficient de rece, care ucide pentru a putea supraviețui. Fără întrebări inutile. Alex nu este un bărbat real, ci mai degrabă o fantomă, o iluzie creată cu ajutorul oglinzilor. Misiunea lui este să o seducă pe Alină, așa că o atrage în mod intenționat în lumea lui misterioasă și plină de senzații, prăbușindu-se emoțional pentru prima dată de la propria lui recrutare. Ca mentor al ei în timpul procesului de antrenament, trebuie să se confrunte nu numai cu atitudinea ei recalcitrantă, ci și cu responsabilitatea de-a transforma o persoană inocentă într-o unealtă a morții. Cu toate acestea, cei doi sunt atrași unul către celălalt și relația paradoxală ura-iubire devine încă și mai complicată datorită jocului aproape zilnic cu moartea. Probabil cea mai arzătoare întrebare este: o iubește Alex pe Alina cu adevărat?    Puternic, provocator, te prinde de la prima pagină și nu-ți mai dă drumul. - Espionage Chronicles Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asasin la feminin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asasin la feminin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII ASASIN LA FEMININ PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Asasin la feminin" (Alina Marinescu #1) de Monica Ramirez
Recenzie „Asasin la feminin” de Monica Ramirez
Recenzie „Asasin la feminin” de Monica Ramirez
publicată la 2017-03-11 17:43:41
recenzie scrisă de Bianca Lăpuștea
Recenzie "Asasin la feminin" de Monica Ramirez
Recenzie "Asasin la feminin" de Monica Ramirez
publicată la 2021-11-14 16:14:13
recenzie scrisă de Diana Mîndrilă