Rezumat Viata dubla la Venetia - Monica Ramirez - Monica Ramirez

Viziuni misterioase cu iz renascentist o atrag pe Kate Martin într-o Veneție cuprinsă de frenezia carnavalului, unde pictorul Patrick Stone pare să-i iasă mereu în cale la momentul potrivit. Un colier foarte vechi devine paralela dintre viața lui Kate și cea a Caterinei Benedetta, o tânără venețiană a cărei existență s-a transformat într-o dramă veritabilă a secolului șaisprezece.
Citește tot rezumatul cărții Viata dubla la Venetia - Monica Ramirez... Din umbre pândește însă un personaj fără scrupule, un colecționar de antichități care-și dorește colierul cu orice preț. Patrick și Kate se trezesc angajați într-o luptă pe viață și pe moarte, vânați cu înverșunare prin labirintul îngust de străzi și canale venețiene. Viitorul devine incert și este foarte posibil ca legătura invizibilă ce-i unește de peste cinci sute de ani să nu fie suficient de puternică pentru a-i salva. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata dubla la Venetia - Monica Ramirez?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata dubla la Venetia - Monica Ramirez și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VIATA DUBLA LA VENETIA - MONICA RAMIREZ PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE