Rezumat Seductia apei - Monica Ramirez

După ce-a obținut cu multă trudă diplomă de doctor de la L'Ecole de Medicine din Paris, devenind una dintre primele femei doctor, Nathalie Arnaud se reîntoarce la San Francisco. O furtună pune în pericol vaporul cu care călătorește și doar ea împreună cu Căpitanul, un bărbat misterios cu ochi verzi și atitudine distanță sunt gata să-l salveze.
Citește tot rezumatul cărții Seductia apei... Ne aflăm în plin Război Civil. În California, stat unionist, există destui afaceriști care fac și jocurile confederaților. Un vas încărcat cu aur aparținând Uniunii este capturat în mod suspect, iar Nathalie este forțată de mai vechea sa cunoștință, Maiorul Moore, să lucreze ca agent al Nordului. Dar drumurile i se încrucișează din nou cu misteriosul Căpitan și iubirea nu mai poate fi stăpânită...   Don Miguel Cabrillo nu este un doar căpitan de vas și om de afaceri prosper. Bărbatul ascunde mai multe secrete devastatoare: o boală ciudată care îl macină continuu și afaceri tenebroase în care sunt implicați agenți sub acoperire. Nathalie încearcă să găsească cauza bolii și să rezolve misterul aurului dispărut. Oricât ar costa-o. Și s-ar putea s-o coste chiar viața. Este nevoită să facă față balurilor fastuoase, intrigilor de război și lumii misterioase a Căpitanului, implicându-se în același timp într-o poveste de dragoste riscantă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Seductia apei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Seductia apei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII SEDUCTIA APEI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”Seducția apei” de Monica Ramirez
Recenzie ”Seducția apei” de Monica Ramirez
publicată la 2017-07-14 17:56:22
recenzie scrisă de Diana Daniela Macovei