Rezumat O vara cu Isidor - Veronica D. Niculescu

O fetiță de 13 ani din București se hotărăște să-l salveze pe condorul Isidor, cel mai bătrîn locatar de la Zoo Băneasa, după ce vede la televizor știrea despre moartea cimpanzeului, veteranul de pînă atunci al grădinii.
Citește tot rezumatul cărții O vara cu Isidor... Dar ce te faci cînd reușești să eliberezi o pasăre care nu mai știe să zboare? Fetița aduce condorul acasă, unde îl ascunde o vreme, și descoperă lucruri fascinante despre el. Apoi cei doi fug împreună la Sinaia. La munte, în locul care seamănă cu casa de demult a condorului, ea speră să-l învețe să zboare din nou și să-l elibereze cu adevărat, în timp ce legătura dintre ei devine tot mai puternică. O poveste despre prietenie, libertate și visuri. Ediție ilustrată - alb-negru Vîrsta recomandată: 10+ Carte recomandată de  Lidia Bodea  în cadrul proiectului Libris, "Oameni și cărți ". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O vara cu Isidor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O vara cu Isidor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O VARA CU ISIDOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE