Rezumat Obiectivul. Etapa Constientizarii - Amratra

Obiectivul- Etapa Conștientizării este a cincea carte dintr-un ciclu de cinci cărți care vor constitui ghidul de traversare a perioadei actuale și viitoar pe care omenirea le va parcurge. Etapa Conștientizării este ultima filă care încheie ciclul primar de transformare a civilizației umane pe planeta Pământ.
Citește tot rezumatul cărții Obiectivul. Etapa Constientizarii... Cartea este scrisă prin channeling și cuprinde modul în care orice om trebuie să învețe să gândească. Transformă-ți acum gândirea, înțelegerea, schimbă-ți mentalitatea și fii pregătit pentru saltul iminent al Umanității! Cărțile din Ciclul Etapa Conștientizării, respectiv: Încotro, Direcția, Desprinderea, Acum și Obiectivul, au rol de repoziționare a gândirii și de schimbare a mentalității. Fiecare capitol conține o explicație, o clarificare în acord cu titlul respectiv. Deși nu au legătură unele cu altele, capitolele cuprinse în cărți trebuie citite cu răbdare și în ordine. Uneori, în text, anumite explicații pot părea repetitive. Acest lucru se datorează faptului că mesajele sunt adresate unei palete vaste de cititori, cu niveluri diferite de pregătire, repetiția având rol de integrare. Pe parcursul ciclului celor cinci cărți, se pleacă de la idei simple, considerate cunoscute de către oricine. Informația este prezentată gradual, iar ultimele volume se adresează nivelurilor superioare de înțelegere. Cărțile trebuie citite cu răbdare pentru a te familiariza cu modul de abordare, urmărindu-se ca tu să reușești să cuprinzi menirea existenței tale pe această planetă și totodată să te adaptezi perioadei viitoare. Limbajul ales este simplu și pe înțelesul tuturor. Remodelându-ți gândirea, te vei înălța la un nivel superior de înțelegere. - Amrătră Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Obiectivul. Etapa Constientizarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Obiectivul. Etapa Constientizarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ