Rezumat Dumnezeu in vocativ - Ramona Muller

Poezia este anticipare, deschidere spre... Deopotriva recapitulare a existenței și anticipare a ceea ce ne mai este dat sau a dorinței. Ea are mereu de plătit vama acestei tensiuni inevitabile. Este o poezie a căutării, a reîntregirii de sine prin iubire, a lipirii celor două părți despărțite ale sufletului și ale trupului, ca în mitul antic.
Citește tot rezumatul cărții Dumnezeu in vocativ... Vocativul este aici în-vocare, chemare și implorare către divinitățile iubirii, descântec pentru a împlini această uniune. Cântec de dragoste care are nevoie de ecou. Volumul Ramonei Muller arată un poet autentic, cu antene ultra-sensibile de a capta neliniștile viețuirii ca dragoste, și capabil de a trece în literă fiorul duratei, căci scrisul învie: "alege o stea / hingherii așteaptă / eu te scriu / încă". - Christian Crăciun Viața este pasiunea mea, de aceea vă invit să trăim cuvintele și să cernem emoțiile dintr-un cotidian concret! "La început a fost Cuvântul" și, poate, Dumnezeu a creat Poetul pentru a continua cuvintele... - Ramona Muller Fragment din volumul de poezii "Dumnezeu în vocativ" de Ramona Muller:   "omul  acela    care-și leagă șireturile anilor este cel care a pus în lesa timpul după ce a îmblânzit secolele dinainte de Hristos   să îndrăznești să îți porți moartea pe umeri   până când acupunctura albastră va composta mucegaiul nuferilor     tortura ca o teamă că o foame ca un frig   dacă Dumnezeu nu trântește uși îți poți restarta sufletul măcar pe jumătate cu o intenție întreagă   omul acela se prăbușește căutând   unitatea de măsură a căderilor vinovate de indiscreție   la ora credinței dantela roșie se consumă   în rații mici masticabile în cariile timpului calcifiate     eu   tu și omul acela   din noi" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dumnezeu in vocativ?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dumnezeu in vocativ și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DUMNEZEU IN VOCATIV PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE