Rezumat Ciresarii - Constantin Chirita

O carte hipnotică. Un timp pur, dinainte de capitalism și în afara comunismului. O acțiune aproape atemporală. Personaje asemenea. Un roman care se citește sub tensiunea fiecărui dialog, a fiecărei aventuri, a enigmelor și a unor acțiuni a căror credibilitate vine din capacitatea lui Constantin Chirița de a crea o lume în sine, aspirațională, inspiratoare. Un roman care se recitește ca o încercare de a permanentiza prezența Cireșarilor.
Citește tot rezumatul cărții Ciresarii...   Cireșarii… Tic, Maria, Lucia, Dan, Victor, Ionel, Ursu rămân lipiți de memoria afectivă a adolescenților, mai precis a celor care-și doresc prieteni asemenea lor și care visează să se îndrăgostească pentru întâia oară.   Pachetul conține 5 cărți: Volumul 1. Cavalerii florii de cireș Volumul 2. Castelul fetei în alb Volumul 3. Roata norocului Volumul 4. Aripi de zăpadă Volumul 5. Drum bun, cireșari! Ediție îngrijită de Diana Chirița Prefață de Oana Soare Referințe critice de Lucian Pricop Carte recomandată de  Bogdan Aron  în cadrul proiectului Libris, " Oameni și cărți ". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ciresarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ciresarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CIRESARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE