Rezumat Psihoterapie si consiliere. Studii de caz - Steliana Rizeanu

Psihoterapie și consiliere. Studii de caz. Abordări din diverse orientări terapeutice Autorii capitolelor - capitole care descriu cazuri clinice abordate printr-o anumită modalitate psihoterapeutică - sunt cercetători/cadre didactice și/sau clinicieni cu experiență (adesea supervizori în modalitatea pe care o prezintă), reprezentând un spectru mai larg de modalități psihoterapeutice, cu accent pe abordarea cognitiv-comportamentală, care este astăzi prototipul psihoterapiilor validate științific.      Așadar, văd lucrarea de față ca o încercare de a apropia cercetarea și practica psihoterapeutică, păstrând astfel caracterul științific al psihoterapiei, cu patru implicații importante:    - practicienii pot avea acces la cazuri rezolvate prin proceduri fundamentate pe cercetarea din domeniu (mai avansată sau mai puțin avansată, în funcție de modalitatea terapeutică și/sau de interesul autorilor capitolelor), cazuri care, analizate critic, pot funcționa apoi ca modele prototip pentru practică;    - cercetătorii în domeniu pot înțelege mai bine și investiga riguros problemele clinice cu relevanță ecologică;   - studenții în domeniu pot vedea modele care integrează cunoștințele declarative (ce știe psihoterapeutul?) cu cele procedurale (cum face?), care analizate critic pot avea un impact potențial pozitiv asupra formării lor în psihoterapie;   - publicul larg poate înțelege că psihoterapia este un demers normal, nestigmatizant.
Citește tot rezumatul cărții Psihoterapie si consiliere. Studii de caz... - Prof. univ. dr. Daniel David Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Psihoterapie si consiliere. Studii de caz?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Psihoterapie si consiliere. Studii de caz și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ