Rezumat ledul cu trei capre. O veste mare despre un baiat - Octav Pancu-Iasi

Pentru că suntem într-o lume în mers alert, putem pierde plăcerea de a citi cărți. Totuși, existența noastră, a celor ce căutăm să rămânem oameni inteligenți, se sprijină pe lectură, nu pe imagini fugitive.
Citește tot rezumatul cărții ledul cu trei capre. O veste mare despre un baiat... Lectura îți oferă popasurile necesare pentru reflecție, pentru meditație. A forma obișnuință lecturii are drept beneficiu demonstrat .științific dezvoltarea intelectului, a puterii de gândire și de adaptare.   Octav Pancu-Iași este unul dintre acei scriitori a căror ingenuitate creativă se păstrează nealterată cu fiecare nouă generație de cititori, reușind să transmită copiilor și părinților emoție și să oblige la un pas pe calea înțelepciunii. Iedul cu trei capre este o poveste morală pentru copiii din toate timpurile, care departe de mofturile proprii și de răsfățul mamei, al mătușii și al bunicii, este constrâns să învețe că trebuie să te descurci singur pentru a nu fi vreodată păcălit de cei răi! O veste mare despre un băiat mic e o lecție de viață independentă, o povestioară plină de poezie despre cum băiețelul Alexandru ajunge să deprindă abilitați până mai ieri incredibile, precum încălțatul de unul singur. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi ledul cu trei capre. O veste mare despre un baiat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând ledul cu trei capre. O veste mare despre un baiat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ