Rezumat Bunica mi-a zis sa-ti spun ca-i pare rau - Fredrik Backman

Elsa are șapte ani și o inteligență tăioasă și necruțătoare care o face să fie diferită, dar și marginalizată. Singura care o înțelege și care-i cultivă aplombul este bunica, fost medic în zone calamitate, privită la rândul ei de ceilalți drept o nebună excentrică.
Citește tot rezumatul cărții Bunica mi-a zis sa-ti spun ca-i pare rau... Pentru că „toți copiii au nevoie de supereroi“, bunica inventează pentru Elsa povești unde toată lumea este diferită și nimeni nu trebuie să fie normal, iar scopul este să o pregătească pentru ceea ce urmează să afle și să i se întâmple în viață. Personajele din poveștile bunicii – care se dovedesc a fi nimeni alții decât vecinii ei de bloc – îi vor fi alături în evenimentele care o vor lua cu asalt.   Acest roman, care demolează clișeele privind normalitatea, îi va inspira negreșit pe bunici în relația cu nepoții lor și va încânta cititorii de toate vârstele. Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău este o carte despre diversitate și acceptare.   O carte înduioșătoare, amuzantă și inteligent scrisă. - Kirkus Reviews   Ia-ți cu tine șervețelele atunci când începi să citești Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău, dar ia-ți și simțul umorului. Este genul acela de roman pe care dacă-l ratezi, n-o să ți-o ierți niciodată. - Business Insider   Romanul lui Backman, care aduce în prim-plan relația înduioșătoare dintre o bunică și nepoata ei, este un omagiu încântător adus puterii poveștilor de a vindeca și consola. - Booklist   Fredrik Backman are un talent excepțional de a crea povesti deopotrivă credibile și ireale. - St. Louis Post-Dispatch   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bunica mi-a zis sa-ti spun ca-i pare rau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bunica mi-a zis sa-ti spun ca-i pare rau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BUNICA MI-A ZIS SA-TI SPUN CA-I PARE RAU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE