Rezumat Cealalta jumatate de vis - Monica Ramirez

Blestemul unei mame...  Pentru căpitanul unei nave străvechi, timpul este o altă destinație într-o călătorie interminabilă. Legat de mare, Edmond Gilberte străbate patru secole fără sfârșit în căutarea iubirii ce-ar putea învinge blestemul mamei sale.
Citește tot rezumatul cărții Cealalta jumatate de vis... Doar așa se poate întoarce împreună cu echipajul său în lumea muritorilor.    Moștenirea unui tată...  Într-o cursă împotriva timpului potrivnic, Petra McFey explorează apele reci ale Oceanului Atlantic de Nord în căutarea unor vechi artefacte scoțiene. Moartea tatălui ei a lăsat-o cu un munte de datorii și Petra trebuie să evite ademenirea seducătoare a căpitanului fantomatic pentru a reuși să salveze afacerea de familie. Însă Edmond îi pătrunde în vise și împreună navighează pe o mare imprevizibilă, în timp ce atracția dintre ei devine un joc mai periculos decât moartea.    Un blestem străvechi, comori misterioase, legende celtice și o iubire atemporală între o muritoare și un spectru prins într-o realitate paralelă... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cealalta jumatate de vis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cealalta jumatate de vis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CEALALTA JUMATATE DE VIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE