Rezumat Ataca si fugi! - Ramona Muller

Ataca si fugi! Confesiunile unei papusi voodoo Ramona Muller este o autoare cu experienta in domeniul poeziei ca si in relatarile unor experiente de turism in spatiul montan. Cu acest volum, poezia profei de geografie, cum ea singura se desemneaza, face un viraj semnificativ si un salt valoric reconfortant pentru cititor.
Citește tot rezumatul cărții Ataca si fugi!... Privirea devine penetranta, metaforele alambicate lasa loc imaginilor puternice, emfaza dispare si realitatea este descrisa limpede, cu detasare si (auto) ironie. Poeta face un efort laudabil de adecvare la lumea si sensibilitatea contemporane, fara sa-si piarda prospetimea si doza de imprevizibil. Rezultatul este pe masura: cea mai buna carte a sa. - Horia Garbea   casa dintre papadii luasem forma unei mierle geometria cotidiana a zborului imi era cunoscuta dar nu stiam cum se poate prabusi o casa zidurile uitate poarta indrazneala buruienilor doar vantul ca un cordon ombilical intre azi si ieri face inventarul fiecarei morti pentru a fi siguri ca intelegem firele de par alb si ratacirea pufului de papadie Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ataca si fugi!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ataca si fugi! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ATACA SI FUGI! PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE