Rezumat O viata si inca o zi Vol.1 - Alexandru-Mihai Gulie

O viata si inca o zi - Volumul I Abel este baiatul cu suflet bun, dar foarte naiv, care se indragosteste iremediabil de Sarah. O iubire pura, care nu reuseste sa troneze intr-o lume in care prieteniile nu sunt aproape niciodata ceea ce par si fiecare trebuie sa caute mai departe de sine sensul vietii.
Citește tot rezumatul cărții O viata si inca o zi Vol.1...   O viata si inca o zi este mai mult decat o poveste pe care o incluzi in categoria de carti de dragoste. Este un memento al incercarilor, al increderii, al dezamagirilor, al iubirii, al intimitatii si, nu in ultimul rand, al imperfectiunii iubirii.   Totul era perfect, iar intalnirea noastra parea planuita inca dinainte de aparitia timpului. Ne-am petrecut intreaga vara gasindu-ne pana si cele mai ascunse parti ale sufletului si in fiecare coltisor gaseam doar dragoste. Ochii ei caprui au fost singurii ce m-au vazut vreodata. Credeam ca nimic nu ne va sta in cale. Credeam ca lumea este creata doar pentru noi doi si fiecare stea vegheaza asupra fericirii noastre. Dar numai un prost poate crede ca totul i se cuvine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O viata si inca o zi Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O viata si inca o zi Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O VIATA SI INCA O ZI VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE