Rezumat Protocol 9. Seria Emma Moss Vol.1 - Monica Ramirez

Protocol 9. Seria Emma Moss - Volumul I Absolut totul poate fi deturnat, chiar si adevarul. Bucatile sectionate sunt infasurate in pungi de plastic si abandonate la marginea drumului. Deocamdata e doar prima victima.
Citește tot rezumatul cărții Protocol 9. Seria Emma Moss Vol.1... Vor urma si altele...   Un cadavru dezmembrat e descoperit in spatele unui local Burger King si Emma Moss, agent special FBI primeste cel mai important caz din cariera sa, confruntandu-se cu un ucigas in serie complet diferit fata de tot ce-a vazut pana acum. Agresiv. Teritorial. Profund bolnav si extrem de hotarat sa-si duca menirea la bun sfarsit. Un alt cadavru mutilat e descoperit langa un patinoar. Un al treilea intr-un cartier rezidential. Cruzimea cu care au fost macelarite socheaza comunitatea rurala din Forest Grove, statul Oregon si zguduie autoritatile locale. Cine ar putea fi in stare de o asemenea brutalitate? Si de ce? Din pacate pentru agentul Moss, nu exista multe dovezi fizice cu care sa poata lucra si singurii martori nu prezinta prea multa incredere. Cazul pare fara speranta. Daca nu reuseste sa-l opreasca in timp util, criminalul va ucide din nou si din nou. Victimele impartasesc secrete intunecate, indiciile se schimba de la o zi la alta, timp in care ucigasul urmareste ancheta prin intermediul televizorului si al presei, stiind ca nu poate fi oprit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Protocol 9. Seria Emma Moss Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Protocol 9. Seria Emma Moss Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PROTOCOL 9. SERIA EMMA MOSS VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE