Rezumat Gemini. Seria Gemini Vol.1 - Monica Ramirez

Gemini. Seria Gemini - Volumul I Intr-o lume a secretelor si-a duplicitatii, razbunarea este un lux pe care nimeni nu si-l poate permite...   Intr-o lume a umbrelor, razbunarea poate insemna diferenta dintre viata si moarte…   Un atac terrorist la Ambasada Statelor Unite ale Americii din Beirut.
Citește tot rezumatul cărții Gemini. Seria Gemini Vol.1... O rapire cu ecouri internationale. SEAL Team 3 e implicata in operatiunea de salvare a ostaticilor. Un fost informator CIA dispare fara urma, declansand Operatiunea GEMINI. CIA si Mossad se aliaza intr-o cursa contra cronometru pe viata si pe moarte, din Beirut si pana la Damasc, cu trecere fulgeratoare printr-o Sirie decimata de razboi pentru a se finaliza intr-un Irak asediat de Califatul Islamic, totul pe fundalul unei iubiri compromitatoare si extrem de periculoase. Nimeni nu scapa nevatamat, toti cei implicati fiind testati in moduri pe care nu si le-ar fi putut imagina vreodata. Viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Legaturi riscante, operatiuni clandestine, jocuri duble, secrete intunecate, erotism condimentat cu adrenalina in amalgamul ametitor al unui razboi din umbre ce se poate finaliza intr-un conflict global cu urmari devastatoare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gemini. Seria Gemini Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gemini. Seria Gemini Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GEMINI. SERIA GEMINI VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE