Rezumat Manual de redactare in stiintele socioumane - Septimiu Chelcea

Din 2010, cand a aparut prima editie a acestui manual, si pana in prezent cerintele fundamentale ale scrierii academice (carti de stiinta, studii in revistele de specialitate, rapoarte de cercetare, teze de doctorat, lucrari de licenta) nu s-au schimbat.
Citește tot rezumatul cărții Manual de redactare in stiintele socioumane... Au aparut unele tendinte de adaptare si semiadaptare a unor cuvinte, anglicismele s-au inmultit, limbajul de tinichea "s-a latit", volumul lucrarilor de absolvire a studiilor universitare (licenta, master) s-a redus. Consiliile facultatilor au stabilit reguli prin care absolventii au fost scutiti in prea mare masura de efortul intelectual al scrierii academice. La Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti, spre exemplu, numarul de pagini maxim admis al lucrarilor de licenta s-a redus de la 80 de pagini, in anul 2000, la 25 de pagini (10 000 - 12 000 de cuvinte), in prezent. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de redactare in stiintele socioumane?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de redactare in stiintele socioumane și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ