Rezumat Tratat de forme si genuri muzicale Vol.1 - Petruta Maniut-Coroiu

Volumul intitulat Tratat de forme si genuri muzicale reprezinta finalizarea unui efort de cercetare, sinteza si analiza de aproape doua decenii de activitate pedagogica preuniversitara si universitara.
Citește tot rezumatul cărții Tratat de forme si genuri muzicale Vol.1... Marile capitole ale primului volum al lucrarii se refera la analiza formelor muzicale mai frecvente si mai putin frecvente ale istoriei muzicii. Cel de-al doilea volum va urmari realizarea unei perspective asupra genurilor muzicale ale muzicii clasico-romantice, dar si a unor consideratii asupra aspectelor arhitectonice din alte domenii ale artei sonore (muzica bizantina, muzica de jazz).   Fiecare capitol contine mai multe sectiuni: acceptiuni ale termenului, istoricul formei, caracteristici arhitectonice, exemplificare, propuneri de auditie si analiza, caracteristici expresive. Am adaugat fiecarui capitol importante momente intitulate "sugestii de analiza si auditie", dar si "capacitati expresive", dedicate fiecarui segment analizat din necesitatea de a acorda un spatiu semnificativ celei mai importante functii a actului sonor artistic: cea expresiva, semnificanta, coplesita de ardenta unui mesaj direct si iminent. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tratat de forme si genuri muzicale Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tratat de forme si genuri muzicale Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ