Rezumat Legamantul lui Grayson - Mia Sheridan - Mia Sheridan

Kira Dallaire e disperata. Viata ei pare a fi intr-un moment in care nu intrevede nici o rezolvare simpla. Cu banii pe terminate si optiuni extrem de limitate, curajoasa si energica tanara de 22 de ani cauta sa se reinventeze.
Citește tot rezumatul cărții Legamantul lui Grayson - Mia Sheridan... Ghidata de inima generoasa si personalitatea impulsiva, reuseste sa puna la cale un plan de supravietuire, probabil cea mai neobisnuita idee care i-a venit pana acum.   Grayson Hawthorne isi pierde treptat orice speranta.   Obstacolele cu care se confrunta par, pur si simplu, insurmontabile, iar umbrele trecutului ii intuneca orice speranta. Cu capital limitat si resursele pe terminate, incearca sa readuca pe linia de plutire podgoria mostenita, un legamant facut in memoria tatalui sau. Asta pana cand se trezeste cu o tanara care se infiinteaza in biroul lui cu o propunere scandaloasa, dar de nerefuzat. Ceea ce incepe ca un aranjament de afaceri temporar evolueaza spectaculos, pe masura ce Kira incepe sa topeasca gheata din jurul inimii lui Grayson si aroganta cinica din atitudinea lui. Scanteile iesite din infruntarile lor aprind o pasiune de nestavilit, pe masura ce descopera ca anumite legaminte sunt facute sa fie lasate in urma, in timp ce altele justifica saltul in gol... spre iubire si adevar.   Un roman tulburator despre puterea vindecatoare a iubirii si a felului in care, uneori, doar durerea ne poate face sa recunoastem adevarata dragoste. - All About Romance Traducere din limba engleza de Andreea Seler. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Legamantul lui Grayson - Mia Sheridan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Legamantul lui Grayson - Mia Sheridan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LEGAMANTUL LUI GRAYSON - MIA SHERIDAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE