Rezumat Cersetorii de miracole - Constantin Virgil Gheorghiu

Cersetorii de miracole se constituie intr-un proces al implacabilului spirit al secolului nostru - tulburator de frumos, dar atat de crud si oprimant pentru individ. Raul universal este denuntat in chipul blestemului de care sufera rasa neagra din Statele Unite si din Africa.
Citește tot rezumatul cărții Cersetorii de miracole... Istoria este atroce si e nevoie de gandirea elevata a lui Gheorghiu, sunt solicitate intregul sau talent, intreaga lui arta pentru a o face suportabila.  Putini autori au stiut mai bine decat autorul Cersetorilor de miracole sa prezinte complicatele realitati economice, politice, morale ori de alta natura ale lumii de astazi, nespus de greu de cuprins de mintea omeneasca, sursa a unei imense dispute, a unui urias conflict, ce terorizeaza si devasteaza sarmana noastra umanitate. - Andre Billy (Academia Goncourt) Drama Cersetorilor de miracole se impleteste, sub condeiul de aur al lui Gheorghiu, cu drama unui exilat roman, Zeno Valahul - personaj de prima marime al cartii, cu alese insusiri crestine -, aflat pururea in cautarea Adevarului si dreptatii, jinduind in fiecare clipa dupa tara sa pierduta din Carpati si de la Dunare... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cersetorii de miracole?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cersetorii de miracole și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ