Rezumat Jurnal de vindecare - Kaira

Anxietate? Apatie? Indigestie? Gastrita? Artrita? Inima franta? Doliu? Frica? Angoasa? Sistem imunitar slabit? Boli cronice sau autoimune? Deochi sau alte vampirizari energetice?   Toate semnifica si au la baza unul si acelasi lucru - DEZECHILIBRUL.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de vindecare... Si toate ne pot afecta semnificativ calitatea vietii. Asadar, mi-am propus ca in urma cautarilor mele sa pot veni catre tine cu o veste extraordinar de buna – toate acestea pot fi vindecate definitiv. Nu doar ascunse sub covor. Nu doar simptome mascate. VINDECAREA REALA exista, pot marturisi acest lucru din proprie experienta. Iar tot ceea ce am facut a fost sa ajung la radacinile problemelor cu care m-am confruntat. Sa ma adresez tuturor ramurilor fiintei mele dragi si complexe, sa urmez o calatorie in toate profunzimile si misterele sale.   O vindecare REALA nu poate fi dobandita doar adresandu-ne cauzelor fizice. Pentru ca insasi fiinta umana nu apartine doar planului fizic. Ci si cauzelor emotionale, mentale dar si spirituale. Pentru ca toate sunt interconectate. Iar toti suntem interconectati. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de vindecare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de vindecare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ