Rezumat Vandalii - Alexandru Ioan Despina

Deși avea o căpățână mică și turtită, a cărei capacitate craniană nu depășea o mie de centimetri cubi (ceea ce-l situa între primii hominizi ce părăsiseră savanele africane și talibanii ascunși prin peșterile din Tora Bora), pe plan profesional lui Iulica îi mergea destul de bine.
Citește tot rezumatul cărții Vandalii... Fie că vindea jumătăți de blugi prin obor, fie că o punea de-o albă-neagră la colțul străzii, se găseau zilnic oameni care să-i cadă în plasă. Însă și mai mulți îi cădeau în plasa soției rămasă singură acasă. Alexandru Ioan Despina biografie literară S-a născut pe 4 septembrie 1985, în Ploiești. Este absolvent al Facultății de Geografie din cadrul Universității din București, cu dublă specializare: geografie și limba și literatura engleză. Master în cadrul aceleiași universități. După debutul său literar în numărul 35 al revistei Nautilus, publică câteva zeci de povestiri scurte în cam tot atâtea reviste din țară și din străinătate (Vatră, Algoritm Literar, Apostrof, Egophobia, Zona Literară, Dunărea de Jos, Oglinda, Argos, Aphelion, Bewildering Stories etc), câștigă 13 premii și mențiuni la diferite concursuri de literatură naționale și internaționale și apare în peste 10 antologii de proză scurtă (Conexiuni, Moștenirea Văcăreștilor, Ion Creangă, Eposs Meridiane, Mihail Sadoveanu, Aripi spre zbor etc). Colaborează în calitate de recenzent cu aproape toate revistele de SF&F românești, având o rubrică permanentă în revista Nautilus. Este, de asemenea, redactor șef al revistei online Gazeta SF și coeditor al antologiei Bumerangul lui Zeeler.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vandalii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vandalii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ