Rezumat Ganduri de pe Drumul Crucii mele - Marius Ianus

Gânduri de pe Drumul Crucii mele - Marius Ianus Când ajungem pe drumul către Dumnezeu, scăpăm de toate aceste deșertăciuni. Totul se limpezește. Nu am nevoie de nici o elucubrație intelectuală ca să știu care este sensul vieții.
Citește tot rezumatul cărții Ganduri de pe Drumul Crucii mele... L-am aflat de la Sfântul Serafim de Șarov și îl mărturisește propria mea experiență: sensul vieții nostre este să dobândim Duh Sfânt. Acesta se dobândește prin rugăciune și post, prin participare la slujbele bisericii și prin fapte bune. Dacă participi la o Liturghie sau la un Măslu de la început (Binecuvântată este Împărăția) până la sfârșit (când se miruiește ultima dată) e imposibil să nu primești Darul Duhului sfânt. O picătură de Duh Sfânt pe care o simți așezându-se în sufletul tău. La fel în rugăciune sau în post. Dacă le ții mereu, crești continuu. Sunt nenumărate trepte în rugăciune. Cei care practică Rugăciunea inimii, de pildă, ajung la stări de bucurie nepământească și la darul înainte-vederii.    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ganduri de pe Drumul Crucii mele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ganduri de pe Drumul Crucii mele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII GANDURI DE PE DRUMUL CRUCII MELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE