Rezumat Drept Penal. Partea Generala Vol.1 - Florin Streteanu, Daniel Nitu

Fără a renunța la unele instituții tradiționale pentru dreptul nostru, noul Cod penal aduce cu sine numeroase elemente de inedit, în încercarea de a racorda legislația internă la tendințele actuale din sistemele penale europene.
Citește tot rezumatul cărții Drept Penal. Partea Generala Vol.1... Lucrarea Drept penal. Partea generală. Vol. I își propune ca, într-un stil clar și concis, dar și cu numeroase incursiuni în dreptul comparat, element definitoriu pentru școala de la Cluj, să servească la o cât mai bună înțelegere a principalelor instituții de drept penal, partea generală, în acord cu noua legislație. Volumul I al lucrării – respectând programa universitară a disciplinei Drept penal, partea generală de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – este rezervat analizei principiilor fundamentale ale dreptului penal, legii penale și limitelor aplicării sale, teoriei generale a infracțiunii și fazelor infracțiunii intenționate. Adresată în primul rând studenților din anul II, lucrarea – prin nivelul analizei la care autorii recurg – se va dovedi, în egală măsură, de un real folos și celor aflați în pregătirea examenelor de acces în principalele profesii juridice, dar și teoreticienilor și practicienilor ale căror preocupări profesional-științifice intersectează sfera dreptului penal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept Penal. Partea Generala Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept Penal. Partea Generala Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT PENAL. PARTEA GENERALA VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE