Rezumat Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan - Andreea Paula Seucan

Lucrarea își propune să prezinte problematica drepturilor morale și a drepturilor patrimoniale de autor, evidențiind aspecte legate de istoric, regim juridic, modalități de transmitere, apărarea în dreptul intern și protecția la nivelul Uniunii Europene și în plan internațional.
Citește tot rezumatul cărții Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan... Abordarea propusă de lucrarea Drepturile morale și drepturile patrimoniale de autor urmărește, preponderent, analiza aspectelor de ordin teoretic, atât prin corelarea cu alte ramuri de drept intern, cât și prin evidențierea unor aspecte de drept comparat, o atenție deosebită fiind acordată legislației franceze a dreptului de autor. Ediția a 2-a, revizuită, introduce ultimele modificări ale legislației naționale și internaționale, accentul fiind pus în special pe dispozițiile noului Cod civil (Legea nr. 287/2009, cu modificările și completările ulterioare), noului Cod penal (Legea nr. 286/2009, cu modificările și completările ulterioare), ale ultimelor directive adoptate la nivelul Uniunii Europene și ale noilor tratate internaționale în materie. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drepturile Morale Si Drepturile Patrimoniale De Autor Ed.2 - Andrea Paula Seucan și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPTURILE MORALE SI DREPTURILE PATRIMONIALE DE AUTOR ED.2 - ANDREA PAULA SEUCAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE