Rezumat Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase - Flavius-Iancu Motu

Lucrarea Acțiunea în anularea actelor frauduloase își propune prezentarea unei instituții juridice de dreptul insolvenței, cu o utilitate practică deosebită pentru protecția drepturilor creditorilor.
Citește tot rezumatul cărții Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase... Descrierea profilului juridic al acțiunii pentru anularea actelor frauduloase încheiate în perioada suspectă de către debitorul ajuns insolvent pornește de la originile acestei acțiuni în dreptul românesc, focalizându-se pe ultimele două acte normative care reglementează insolvența: Legea nr. 85/2006, care continua să-și producă efectele în procedurile de insolvență deschise sub imperiul său, și Legea nr. 85/2014, care vine să redefinească insolvență în plină criză economică. Cuprinzând numeroase exemple jurisprudențiale, precum și de elemente de drept comparat și de drept european, cartea realizează o analiză pragmatică a problemelor pe care le ridică în practică aplicarea dispozițiilor legale ce reglementează actele frauduloase anulabile, urmărind să fie un instrument util în primul rând practicienilor dreptului, dar și celor interesați la nivel teoretic de procedura insolvenței. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Actiunea In Anularea Actelor Frauduloase și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ