Rezumat Amintirile ghetii Vol.1+2 - Steven Erikson

Partea a treia din Cronicile Malazâne reprezintă încă un capitol fascinant din marea sagă a lui Steven Erikson. În Amintirile gheții se întorc o mulțime de personaje din Grădinile lunii și apar noi plăsmuri, care îmbogățesc o sagă ca un labirint.
Citește tot rezumatul cărții Amintirile ghetii Vol.1+2... Imprevizibilă, seducătoare, plină de suspans, povestea merge mai departe și scoate la suprafață universuri noi, provocări neprevăzute și soluții care pun la încercare imaginația cititorilor.   „Steven Erikson este, în mod cert, unul dintre marile talente ale literaturii fantasy din vremea noastră.“ The Guardian „Rar se întâmplă ca un scriitor să combine cu atâta ușurință simțul forței mitice și profunzimea unei lumi cu personaje inspirate și povesti captivante, dar Steven Erikson repurtează o victorie spectaculoasă.“ Michael A. Stackpole   Continentul Genabackis a dat naștere unui imperiu nou și înfricoșător: Pannion Domin. Secerând totul în cale, acesta distruge pe oricine nu se placă în fața Clarvăzătorului, regele-preot din Pannion, care trebuie să înfrunte alianța periculoasă dintre oastea lui Dujek Un-Brat și Arzătorii de Poduri ai lui Whiskeyjack, dar și dușmani mai vechi. În lupta lor, aliații sunt esențiali. Printre ei se numără Săbiile Cenușii, o frăție care trebuie să apare orașul Căpustan de fanatici. „Cronicile Malazâne sunt o adevărată experiență. Scriind această serie, Steven Erikson a urcat în rândul celor mai vizionari dintre scriitorii de azi.“ SF Site „Steven Erikson mă înspăimântă... Are o cuprindere așa de vastă, o imaginație atât de vie și o înțelegere așa de mare, că literatura lui reușește ceea ce puține cărți reușesc: să schimbe felul în care cititorii percep realitatea.“ Stephen R. Donaldson Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintirile ghetii Vol.1+2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintirile ghetii Vol.1+2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ