Rezumat Antibiotice din plante - Stephen Harrod Buhner

Infecțiile bacteriene sunt din ce în ce mai întâlnite, iar antibioticele de sintezae din ce în ce mai neputincioase în fața acestora. Bacteriile patogene sunt niște supraviețuitori tenace, reușind să păcălească medicina modernă și devenind „superbacterii” virulente, rezistente la antibiotice și tot mai periculoase.
Citește tot rezumatul cărții Antibiotice din plante... Stephen Harrod Buhner oferă dovezi convingătoare ca medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de numeroși compuși antibiotici, sistemici și sinergici, ar trebui să reprezinte prima noastră linie de apărare împotriva infecțiilor rezistente la antibiotice. Referințele sale indispensabile explică motivele rezistenței la antibiotice, explorează valoarea tratamentelor cu plante și oferă descrieri detaliate ale celor mai potrivite plante, dându-vă încredere că veți identifica și cele mai bune formule din plante și că vă veți putea prepara singuri medicamentele. Pregătindu-ne pentru sfârșitul erei antibioticelor, această carte de referință este o prezență obligatorie în biblioteca fiecărei familii. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antibiotice din plante?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antibiotice din plante și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANTIBIOTICE DIN PLANTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE