Rezumat Toate panzele sus! - Radu Tudoran

Anton Lupan, un roman școlit la Paris, pornește în 1881 în căutarea bunului său prieten, Pierre Vaillant, care dispăruse pe mare. La bordul goeletei lui, Speranța, Anton adună oameni unul și unul: neînfricați, omenoși și dornici de aventură.
Citește tot rezumatul cărții Toate panzele sus!... Între ei se leagă o prietenie trainică și împreună cutreieră mari și oceane, țin piept piraților și stihiilor naturii, și își înfruntă propriii demoni. „Toate pânzele sus! este mai mult decât o carte. Este o navă care te transporta în spațiu și în timp. Te scoate cât ai clipi din peisajul ordonat și previzibil al cotidianului. Îți livrează la domiciliu aventuri, locuri exotice și prieteni de nădejde. Citind, devii membru al fantasticului echipaj de pe Speranță. Dacă ești mic, te vei simți mare și puternic, iar dacă ești deja mare și puternic, te vei simți din nou copil, vrăjit de farmecul acestei cărți picurându-ți în suflet elixirul tinereții fără bătrânețe.“ Florin Bican Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Toate panzele sus!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Toate panzele sus! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ