Rezumat Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD - Mihaela-Ada Radu, Dumitra Radu

Manualul de Științe ale naturii pentru clasa a III-a, aprobat prin OMECS 3118/02.02.2016, va propune o abordare flexibilă și interactivă a conținuturilor din programa școlară prin antrenarea activă a copiilor în desfășurarea demersului didactic.
Citește tot rezumatul cărții Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD... Elevii explorează lumea înconjurătoare pornind de la experiența lor de viață. Scopul activităților de învățare este de a muta treptat accentul dinspre simpla cunoaștere a lumii vii către aplicarea în diferite situații a achizițiilor dobândite și rezolvarea unor probleme noi, diferite de cele cunoscute de copii. Elevii observă, colectează date, măsoară, compară corpuri, fenomene, procese, identifică metode de lucru, realizează predicții, formulează concluzii pe baza rezultatelor experimentelor, reușind să parcurgă etapele unui demers investigativ și să își folosească abilitățile dobândite în noi contexte. Manualul este împărțit în 6 unități; fiecare unitate având subcapitole, precum și o recapitulare și o evaluare la finalul fiecărei unități. Elevii vor învăța despre om și mediul de viață; despre plante și animale; despre corpuri, proprietățile acestora și interacțiunile dintre ele sub forma forțelor și efectelor; despre pământ ca mediu de viață. Toate acestea le veți regăsi și în format digital, manualul incluzând câte un CD pentru fiecare semestru. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD scrisă de Mihaela-Ada Radu, Dumitra Radu. Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD face parte din categoria Manuale Clasa 3. Este o carte 4848 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Stiinte ale naturii cls 3 sem.1+ sem.2 +CD și, de asemenea, sperăm că autorul Mihaela-Ada Radu, Dumitra Radu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde