Rezumat Curaj cat trebuie - Cheryl Strayed

    Cuvintele lui Cheryl Strayed au inspirat nenumărați cititori din lumea întreagă. Din paleta largă a scrierilor sale – printre care Wild, memoriile sale devenite bestseller, și editorialele din seria „Dear sugar”, cuprinse în cartea Tiny Beautiful Things – sinceritatea, umorul fără ocolișuri și rezervele ample de sfaturi afectuoase, dar fără menajamente, i-au ajutat pe mulți să pună un picior în fața celuilalt și să aibă curaj cât trebuie, chiar și în cele mai întunecate clipe.
Citește tot rezumatul cărții Curaj cat trebuie...     Această carte plină de energie adună peste o sută dintre citatele și gândurile de neuitat ale lui Strayed, „mini-manuale cu instrucțiuni pentru suflet” care ne îndeamnă să ne atingem capacitatea incredibilă de iubire, compasiune, iertare și rezistență, care se găsește în oricare dintre noi.      Fragment din volum:       „O viață etică și evoluată presupune să spui adevărul despre tine însuți și să trăiești în conformitate cu el. A pune capăt unei relații fiindcă asta vrei nu te scutește de obligația de a fi un om cinstit. Poți pleca simțind în continuare prietenie și compasiune pentru partener. Să pleci fiindcă asta vrei nu înseamnă să-ți faci bagajele de cum apar tulburări sau conflicte sau îndoieli. Înseamnă că, dacă vrei nespus să te eliberezi de o relație anume și dacă această pornire este înrădăcinată în tine mai adânc decât oricare alte porniri concurente și contrare, dorința ta de a pleca nu e doar validă, ci și corectă probabil. Chiar și dacă prin ea rănești un om pe care-l iubești.        Cei care nu renunță sunt cei care găsesc o cale de a crede în abundență, nu în penurie. Au primit în inimi ideea că există destul din toate pentru noi toți, că succesul se va manifesta diferit pentru fiecare, că e mai important să-ți păstrezi încrederea decât să-ți încasezi plata." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Curaj cat trebuie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Curaj cat trebuie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Curaj cat trebuie scrisă de Cheryl Strayed. Curaj cat trebuie a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Curaj cat trebuie este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Curaj cat trebuie face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 150 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Curaj cat trebuie și, de asemenea, sperăm că autorul Cheryl Strayed, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde