Rezumat Prietenii alfabetului - Ligia Cristina Florea

Carte ilustrată cu poezii pentru cei mici. Recomandată copiilor de la grădiniță și clasa zero. Conține câte o poezie pentru fiecare literă a alfabetului și numeroase imagini color foarte sugestive.
Citește tot rezumatul cărții Prietenii alfabetului... De asemenea lucrarea a fost gândită și ca un caiet ajutător, copilul putând să-și exerseze caligrafia. Dintre poezii: "I" e-un iepuras blanos, Alb, curat și-așa pufos, Cu noi toți, prietenos! Morcovi Dulci tare îi plac, Și-are pentru-un an, un sac Plin cu biscuiți cu mac! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prietenii alfabetului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prietenii alfabetului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prietenii alfabetului scrisă de Ligia Cristina Florea. Prietenii alfabetului a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Prietenii alfabetului este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Prietenii alfabetului face parte din categoria Carte Prescolara, Joc. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prietenii alfabetului și, de asemenea, sperăm că autorul Ligia Cristina Florea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PRIETENII ALFABETULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

2 secunde