Rezumat Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic - Jeff Kinney

    Greg Heffley e tot mai stresat. Mama lui crede că jocurile video îi fac creierul praf, așa că vrea ca fiul ei să nu se mai joace, ci să-și exploreze „latura creativă“. Halloweenul se apropie și el, făcând lucrurile încă mai înfricoșătoare.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic... Când Greg descoperă o pungă cu jeleuri în formă de viermișori, îi vine o idee. Oare dacă face un film, mama lui o să-l lase în pace? Va deveni bogat și faimos? Sau necazurile lui se vor dubla? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti. Vol. 11: Dublu sau nimic și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde