Rezumat Mort la datorie - Stephen King

Mort la datorie. Seria Bill Hodges, partea a III-a Brady Hartsfield e în stare vegetativă de mulți ani. Să-și revină complet pare improbabil. Dar, dincolo de starea lui, autorul atentatului cu Mercedes în care au murit opt persoane este de fapt foarte prezent.
Citește tot rezumatul cărții Mort la datorie... Mai mult, a perseverat și și-a dezvoltat puteri noi, ucigătoare, care pot face dezastru fără ca el să părăsească patul de spital. Acum e gata de un alt atac și hotărât să se răzbune pe oricine îi stă în drum. Printre alții, în drum stă și Bill Hodges, polițistul pe care îl știți din Mr. Mercedes și Ce am găsit al meu să fie. O carte clasică de Stephen King. Personaje sinistre, dar realiste, care ți se băgă pe sub piele și rămân acolo, o poveste palpitantă, cu răsturnări de situație la o viteză amețitoare, proză încântătoare, toate dovedesc încă o dată ca unul dintre cei mai talentați povestitori din America este și unul dintre cei mai buni scriitori. - Associated Press Un thriller atât de întunecat, dar care nu lasă deoparte iubirea, pierderea și, poate, mântuirea. - The Cleveland Plain Dealer Fragment din cartea "Mort la datorie" de Stephen King "Hodges își scoate iPhone-ul din buzunar. Mesajul este de la Pete Huntlex, fostul lui partener din poliție. Incredibil, dar adevărat, Pete a ajuns în pragul pensionarii. Adică ultima tură se va încheia și pentru el, așa cum spun polițiștii. Însă Hodges a descoperit pe pielea lui că turele nu se sfârșesc niciodată. El are acum o firmă cu doar doi angajați. Ce am găsit al meu să fie este o afacere independență care se ocupă cu localizarea fugarilor. Din cauză că a intrat într-o încurcătură în urmă cu câțiva ani, Hodges nu mai are dreptul la autorizație de detectiv particular, absolut indispensabilă în acest oraș. Însă mare parte a timpului, el tot cu asta se ocupă.  Sună-mă, Kermit! Repede. Important.  Kermit este prenumele lui Hodges, dar el preferă să-l folosească pe al doilea, ca să evite, pe cât posibil, bancurile cu broaște. Lui Pete nu-i păsă și și-a luat obiceiul să-i spună numai așa. I se pare amuzant la culme. Hodges se gândește să-și vâre telefonul înapoi în buzunar — firește, după ce îl va închide, dacă nu reușește să găsească tasta pentru reducerea volumului. Dintr-o clipă în alta va fi chemat în cabinetul domnului doctor Stamos și vrea să se termine cât mai repede cu toată povestea asta. Nu cunoaște niciun bărbat de vârsta lui care să se ducă bucuros la doctor. Mereu se teme că i se va descoperi nu ceva rău, ci ceva cu adevărat rău. Plus că are o oarecare idee despre ce vrea de la el fostul lui partener: luna viitoare va avea loc petrecerea de pensionare a lui Pete. La Raintree Inn, lângă aeroport. Același loc unde s-a desfășurat și petrecerea lui, numai că acum Hodges are de gând să bea mult mai puțin. Poate chiar deloc. Pe vremea când lucra în poliție a avut probleme cu băutură, iar asta a fost unul dintre motivele care au dus la distrugerea căsniciei sale. Însă, în ultima vreme, nu se mai simte atras de alcool. Mare ușurare! A citit odată un roman SF care se chema Luna este o amantă dură. Habar n-are cum este Luna, dar poate depune oricând mărturie că băutura este o amantă nemiloasă și este făcută chiar aici, pe Pământ." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mort la datorie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mort la datorie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mort la datorie scrisă de Stephen King. Mort la datorie a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mort la datorie este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Mort la datorie face parte din categoria Carti horror. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 440 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mort la datorie și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MORT LA DATORIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde