Rezumat Totul se termina cu noi - Colleen Hoover

O nouă carte de la mult îndrăgită autoare de New Adult, Colleen Hoover. Uneori, cei care te iubesc te rănesc cel mai tare. Lily Bloom nu a avut întotdeauna o viață ușoară, dar asta nu a oprit-o niciodată să muncească din greu pentru a-și îndeplini țelurile.
Citește tot rezumatul cărții Totul se termina cu noi... A evoluat foarte mult: a absolvit liceul, s-a mutat la Boston și și-a început propria afacere. Când Lily îl cunoaște pe Ryle Kincaid, un chipeș neurochirurg, se simte imediat foarte atrasă de el și viața i se schimbă brusc. Ryle este un tip hotărât, încăpățânat și poate chiar puțin arogant. Este, de asemenea, sensibil, deștept și foarte atras de Lily. În plus, arată dumnezeiește în uniformă de medic. Lily nu și-l poate scoate din minte. Însă el respinge categoric ideea de a avea o relație serioasă și de lungă durată. Chiar și atunci când Lily pare să devină excepția de la această regulă, ea tot vrea să afle motivul care l-a făcut să nu-și dorească decât aventuri de o noapte. Pe măsură ce întrebările legate de noua ei relație o copleșesc, apar și gândurile cu privire la Atlas Corrigan, prima ei iubire, cu care a avut o legătură deosebită. Atunci când Atlas reapare brusc în viața lui Lily, tot ce a clădit împreună cu Ryle amenința să se destrame. Cu acest roman îndrăzneț și profund, Colleen Hoover spune o poveste sfâșietoare, despre iubire și sacrificiu, care explorează orizonturi noi. Fragment din cartea "Totul se termină cu noi" de Colleen Hoover "Nu te mai agita, îmi spune Devin.  - Nu mă agit. Mă ia de braț și mă conduce spre lift. - Ba te agiți. Și dacă-ți mai tragi o dată haină peste decolteu, nu mai înțeleg care e scopul rochiei negre. Îmi apucă partea de sus a rochiei și trage din nou de ea, apoi îmi băgă mâna în decolteu ca să-mi aranjeze sutienul. - Devin! îi dau peste mână, iar el râde. - Relaxează-te, Lily. Am atins sâni mult mai frumoși decât ai tăi și am rămas tot gay. - Da, dar pun pariu că acei sâni sunt ai unor persoane pe care, probabil, le întîlnești mai des decât o dată la șase luni. - Adevărat, dar pe de-o parte tu ești vinovată pentru asta, râde el din nou. Tu ești cea care ne-a lăsat balta și a plecat să se joace de-a florăria. Devin a fost una dintre persoanele mele preferate la firma de marketing la care am lucrat, dar n-am fost niciodată atât de apropiați, încât să devenim prieteni și după serviciu. A trecut pe la florărie azi după-amiază și Allysa l-a plăcut aproape imediat. L-a implorat să vină la petrecere cu mine și, de vreme ce oricum n-aș fi vrut să merg singură, am ajuns să-l implor și eu. Îmi netezesc părul cu mâinile și încerc să-mi văd reflexia în pereții liftului. - De ce ești atât de agitată? mă întreabă el. - Nu sunt agitată. Doar că nu-mi place să merg în locuri unde nu cunosc pe nimeni. Devin zâmbește cu subînțeles și apoi spune: - Cum îl cheamă? Oftez adânc. Oare chiar sunt așa de transparență?" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Totul se termina cu noi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Totul se termina cu noi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Totul se termina cu noi scrisă de Colleen Hoover. Totul se termina cu noi a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Totul se termina cu noi este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Totul se termina cu noi face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Totul se termina cu noi și, de asemenea, sperăm că autorul Colleen Hoover, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TOTUL SE TERMINA CU NOI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde