Rezumat Imparatul slavei - Vasilios Gondikakis

Împăratul slavei este icoana ortodoxă care-L reprezintă pe Hristos Domnul răstignit pe Cruce. Plinătatea vieții și împărtășirea de slavă dumnezeiască se dobândesc prin jertfirea totală, prin acceptarea de bună voie a morții.
Citește tot rezumatul cărții Imparatul slavei... Aceasta este ceea ce va numi Sfântul Pavel „sminteala crucii”, adevărul viu, întemeietor, vital, care deschide omenirii calea spre viața cea nestricăcioasă și netrecătoare. Acest adevăr reprezintă cheia prin care Părintele Vasilios încearcă să citească și să înțeleagă totul, istoria omenirii în întregimea ei și viața fiecărui om în parte.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Imparatul slavei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Imparatul slavei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Imparatul slavei scrisă de Vasilios Gondikakis. Imparatul slavei a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Imparatul slavei este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Imparatul slavei este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Imparatul slavei face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 190 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Imparatul slavei și, de asemenea, sperăm că autorul Vasilios Gondikakis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IMPARATUL SLAVEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde