Rezumat Itinerar spiritual - Chico Xavier

Izolat în cochilia miraculoasă a trupului, spiritul este restrâns în percepțiile sale la limitele care îi sunt necesare. În ochii lui, sfera senzorială este o închisoare sufocantă. Vederea, auzul, pipăitul suferă enorme restricții.
Citește tot rezumatul cărții Itinerar spiritual... Creierul fizic este o cămăruță întunecoasă care îi dă ocazia să recapituleze și să reînvețe. Cunoștințele dobândite și obiceiurile înrădăcinate de-a lungul secolelor zac în el sub forma unor intuiții și tendințe. Forțe neexplorate și resurse infinite dorm în el așteptând pârghia voinței pentru a se manifesta și pentru a se îndrepta către supraconștiință. În templul miraculos al cărnii, în care celulele sunt cărămizi vii ce servesc la construcția formei, sufletul nostru este închis provizoriu într-o uitare temporară, dar nu absolută, căci el este deținătorul unui vast patrimoniu de experiențe. El este torturat de dorința nedefinită de a se întoarce la spiritualitatea superioară, în timp ce rătăcește prin lumea cea opacă în dizarmonii bizare și repetate. Totuși, în interiorul acestei „retele" a simțurilor fiziologice, spiritului i se oferă oportunități glorioase de a lucra pentru depășirea de sine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Itinerar spiritual?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Itinerar spiritual și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Itinerar spiritual scrisă de Chico Xavier. Itinerar spiritual a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Itinerar spiritual este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Itinerar spiritual face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 152 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Itinerar spiritual și, de asemenea, sperăm că autorul Chico Xavier, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde