Rezumat Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita - Lucian Ciuchita

lmi aduc aminte de o anumită iarnă, nici mai friguroasă și nici mai grea decât cea de acum, dar care a fost specială pentru mine. Eram student în primul an și locuiam într-un cămin studențesc din București.
Citește tot rezumatul cărții Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita... Patru într-o cameră. O cameră cu două paturi suprapuse lângă o măsuță care avea un singur scaun, pe care, dacă erai curajos, te puteai așeza. Camera mai avea în dotare un reșou improvizat, adică o cărămidă BCA în care șerpuia o rezistență de grosimea unui piron. Era sobă și aragazul nostru, așa ne încălzeam, așa ne făceam de mâncare, fără pulpe de căprioară și nisetru, doar cartofi fierți sau prăjiți. Un meniu o minune, mai ales că îl împărțeam cu niște oameni deosebiți...    Amintirile din timpul facultății sunt multe, dar cel mai bine îmi amintesc că îi citeam pe Octavian Paler și pe Antoine-Marie Roger, viconte de Saint-Exupery și ascultam mai ales Compact și Roundabout, între timp deveniți Deep Purple, că beam „nechezol" cu gândul la o cafea tare, din boabe de cafea, nu de soia și ovăz... amintiri de pe vremea când eram tineri, frumoși și, mai ales, puri...  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita scrisă de Lucian Ciuchita. Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita este editura LIBRIS EDITORIAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LIBRIS EDITORIAL aici. Cartea Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 237 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pasarea de foc a tineretii - Lucian Ciuchita și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Ciuchita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PASAREA DE FOC A TINERETII - LUCIAN CIUCHITA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde