Rezumat Te voi gasi - O.G. Arion

Te voi găsi. Volumul II din seria Nemuritor O dispariție misterioasă, urmată de o călătorie palpitantă. Tu ce ai face dacă persoana pe care o iubești s-ar afla în pericol de moarte? Da, așa a gândit și Victoria, care s-a aruncat orbește într-o nouă aventură, de data aceasta în compania bererkerului nemuritor Ian Tomasson. Destinul îi va purta pe amândoi în Irlanda, pe urmele fomorilor și ale magiei druizilor, însoțiți și ajutați de noi prieteni și amenințați de noi adversari.
Citește tot rezumatul cărții Te voi gasi... În acest volum legendele prind viață, totul desfășurându-se cu rapiditate într-o cursă contra cronometru plină de adrenalină și de surprize, la finalul căreia Victoria va primi cel mai neașteptat dar. Despre ce este vorba? Citiți și veți descoperi singuri! În timpul în care eu făcusem pe McGyver, Lilith se luptase cu contracțiile tot mai dureroase și lungi. - Cred că este timpul să ajuți și tu, i-am aruncat eu peste umăr Demetrei. - Mă dezlegi? - Nu, dar o să mă ajuți oricum. Doar nu vrei ca prețioasa ta stăpână și progenitura ei să pățească ceva, nu? Mă întrebam în clipa aceea de unde dracu’ aveam atâta curaj. Și cum de ajunsesem într-o astfel de situație? Eu - Victoria, ajutăm la aducerea pe lume a unui copil-vampir, într-un castel înconjurat de magie, în timp ce iubitul meu - vampir și el - zăcea leșinat într-un colț, alături de femeia pe a cărei mamă o ….! Telenovela supranaturală, ce mai! Speram doar să reușesc să scap cu viața din toată povestea asta. Dar nu era cel mai potrivit moment pentru filosofie sau pentru mesaje motivaționale către șinele terifiat. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Te voi gasi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Te voi gasi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Te voi gasi scrisă de O.G. Arion. Te voi gasi a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Te voi gasi este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Te voi gasi face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 288 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Te voi gasi și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TE VOI GASI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde