Rezumat Prin cenusa de visuri - O.G. Arion

Prin cenușă de visuri. Volumul IV din seria Nemuritor Aventura continuă, de data aceasta în trecut. Vom călători împreună cu Victoria în Spania și Franța anului 1752, vom înfrunta noi primejdii, vom cunoaște personaje de legendă și ne vom înfrupta din bucățele savuroasele ale festinurilor din castelele și hanurile din vremea lui Ludovic al XV-lea cel Iubit. Cum credeți că va suporta Victoria toate neajunsurile călătoriei în timp, rigorile epocii și lipsa tehnologiei moderne în încercarea ei de a găsi un leac pentru Arrio? Pot să vă spun doar atât: va avea parte de o surpriză de proporții prin apariția în scenă a unui personaj neașteptat.
Citește tot rezumatul cărții Prin cenusa de visuri... Tragic și emoționant, amuzant și plin de situații neprevăzute, acest al patrulea volum va răsturna tot ceea ce credeați că știți despre eroii seriei.   - Te duci după el, nu-i așa? Am dat din cap. - Îmi pare rău… - Nu. Nu-ți pare, zâmbi el, iar în acel moment era din nou cel drag mie. - De ce m-ai salvat de pe corabie? - Pentru că te-am simțit în mine. Asta era! Tot ce trebuia să fac era să intru în mintea lui și să îl fac să mă uite. Dar nu acum, nu încă. Dintr-o dată, fără să știu de ce, am întrebat: - Ce înseamnă Sigrun? - Victorie. Plângeam. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Prin cenusa de visuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Prin cenusa de visuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Prin cenusa de visuri scrisă de O.G. Arion. Prin cenusa de visuri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Prin cenusa de visuri este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Prin cenusa de visuri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Prin cenusa de visuri și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PRIN CENUSA DE VISURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde