Rezumat Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti - O.G. Arion

Pentru că eu sunt. Pentru că tu ești. Volumul 5 din seria Nemuritor Finalul călătoriei sau un nou început? Cercul se închide, datoriile sunt plătite, iar secretele cele mai întunecate ies la iveală.
Citește tot rezumatul cărții Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti... Un nou unghi, o nouă perspectivă se dezvăluie sub ochii cititorului. Și peste toate acestea plutește insistent întrebarea Victoriei: „Oare la sfârșitul drumului mă voi regăsi pe mine, cea de odinioară?” Nu va rămâne decât să descoperiți răspunsul la această întrebare pe parcursul acestei noi povești palpitante ce va încheia seria Nemuritor.   Da, era purgatoriul, fără nicio îndoială, acel loc în care trebuia să te împaci cu trecutul și să treci mai departe. Problema era că nu mă simțeam deloc împăcată. Și nici pregătită să trec dincolo, orice ar fi însemnat asta. Mă simțeam vie. Și lăsasem mult prea multe în urmă, oameni pe care îi iubeam și de care nu voiam să mă despart. Arrio, Ian, Dodo, bunicul, părinții mei. Prietenii. Viața mea aproape perfectă. Mă durea singurătatea. Îmi încolțeau în suflet un soi de flori mari, colorate, ce îmi făceau sângele să alerge mai repede prin vene și mă îndemnau să mă las purtată de acel sentiment de sublimă renunțare. Își încolăceau tulpinile în jurul coastelor mele, iar petalele îmi alintau pielea. Aproape că le puteam pipăi, de parcă pieptul mi se deschisese lăsând expusă inima ce palpită caldă. Flori otrăvite. Să dormi. Să renunți. Să visezi veșnic. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti scrisă de O.G. Arion. Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 294 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pentru ca eu sunt. Pentru ca tu esti și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII PENTRU CA EU SUNT. PENTRU CA TU ESTI PUBLICATE PE BOOKNATION

Pre-recenzie „Pentru că eu sunt. Pentru că tu eşti” (Nemuritor #5) de O. G. Arion
0 secunde